loading

Održani sastanci projektnih partnera – svibanj, lipanj i rujan 2022. godine

07. studeni 2022.

Održani sastanci projektnih partnera – svibanj, lipanj i rujan 2022. godine

Tijekom svibnja 2022. godine koordinator projekta održao je individualne sastanke sa svakim partnerom zasebno online putem. Dana 10. svibnja 2022. održan je sastanak s crnogorskim projektnim timom, a teme su bile izmjene budžeta, provedba projektnih aktivnosti partnera i organizacija studijskog putovanja. Na sastanku s makedonskim projektnim timom, koji je održan 18. svibnja 2022., raspravile su se teme vezane uz izmjene budžeta i provedbu daljnjih aktivnosti na projektu. 

Zajednički sastanak projektnih partnera održan je online putem 7. lipnja 2022. Koordinator projekta i projektni partneri iznijeli su rezultate dosadašnjeg rada na projektu te dogovorili provedbu daljnjih aktivnosti. Partneri će započeti s izradom prijedloga programa na temelju izrađenih standarda kvalifikacija, kao i s dogovorima i organizacijom studijskih putovanja. 

Sljedeći sastanak projektnih partnera održan je online putem 2. rujna 2022. Koordinator projekta prenio je povratne informacije project officera predstavnicima makedonskog i crnogorskog tima vezanim za studijska putovanja i izmjenu budžeta. Koordinator projekta i projektni partneri iznijeli su rezultate dosadašnjeg rada na projektu te dogovorili provedbu daljnjih aktivnosti. Nakon izrade programa, a u skladu s projektnim planom, svi projektni partneri trebaju provesti proces recenzije napisanih programa. Koordinator projekta prenio je partnerima upute i smjernice kako treba izgledati recenzija programa, a sam rezultat bit će izvješće recenzenata. 

Koordinator projekta partnerima je elektroničkim putem dostavio upute vezane za izradu priručnika Best Practice Guide. Ukratko je predstavljen i daljnji plan rada na priručniku, kao i planirani sadržaj tog priručnika. Partneri su imali mogućnost komentirati dostavljene upute i dati svoje prijedloge.